torstai 29. syyskuuta 2016

Perjantai
 
Tällä kertaa närppäkin pääsi ylös sängystä, kuume oli laskenut. Lähdettiin paahtamaan kohti työpaikkoja. Porschella oli tosi hiljaista, valmisteltiin lauantain asiakastapahtumaa ja siivottiin hallia ja pistettiin kaikenlaista kamaa esille. VW ja mersulla oli normaalipäivä, vähän huoltoja ja siivoomista.

Iltapäivällä vuokrattiin auto viikonlopuksi, käytiin vähän illalla kokeilemassa saksassa ruisailua. Myöhemmin kävimme ulkona kattelemassa bambergin menoa







Lauauntai

Aamulla väsynyt juhani jäi nukkumaan kun  me lähdettiin painamaan kohti Stuttgartia. Lähtöaika myöhästyi tietenkin parilla tunnilla kun palloiltiin ympäri Bambergia. Autobahnalla oli vähän liikennettä ja päästiin ajamaan aika sutjakkaasti. Ajoimme ilmeisesti liian hitaasti kun pakettiautotkin veti ohi.

Stuttgartiin päästyämme menimme suoraan mersun museoon. Pyörittyämme museossa noin 3 tunnin ajan lähdimme suihkuttaamaan kohti Nurnbergiä. Siellä teimme pikavisiitin, n. 10 minuuttia keskustan läpi ja takaisin kohti Bambergia. Illalla menimme taas ulos pyörimään.


Sunnuntai

Aamulla nukuttiin vähän pidempään, ja lähdimme puoliltapäivin katsomaan minkälainen paikka on Wurzburg. Sinne saavuttuamme ei ollut paljoa aikaa, joten n. 20 minuutin ajo läpi keskustan ja painoimme takas Bambergiin palauttamaan auton vuokraamolle. Loppupäivä lörväitiin hostellilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti