tiistai 20. syyskuuta 2016

La-Ti!

Lauantai/Sunnuntai

Otettiin viikonloppuna rennosti, pelattiin korttia ja makoiltiin, nukkuttiin pitkään ja käytiin illalla vähän ulkona ja tutustuttiin pariin mukavaan paikalliseen kaveriin.

18.09.16

 Maanantai

Ensimmäinen kokonainen Duuniviikko alkaa ja tottakai oltiin virkeitä kun aamulla heräsimme (tai sitten ei). Töitä ei millään korjaamolla ollut ihan hirveästi, perus vuosihuoltoja, renkaiden vaihtoa ja jarrujen korjaamista.

Meille kaikki kertoi ennen reissua että Saksalaiset mekaanikot ovat todella asiallisia, täsmällisiä ja järkeviä. Mutta kun katsot 7 mekanikon pelaavan futista hallissa sisällä ja näet kun yksi tietokone menee paskaksi, huomaat että kyllä hekin ihan yhtäpaljon perseilee kuin Suomalaiset :D Se ero Suomeen on että kun he tekevät autojen kanssa  jotain he tekevät sen täydellisyyttä hipoen (kaikki pultit momenttiin ja kaikki tarkastetaan monta kertaa)
 
Kämpille kun päästiin käytiin hakemaassa dönerit lounaaksi (joskus jotain muuta kuin pastaa T:Taskila :D) Illalla chillailtiin ja hakattin korttia hostellin porukan kanssa. Jos sitä vaikka tänään menis ajoissa nukkumaan?:P
19.09.16   Juhani  

Tiistai

Eilen ei menty ajoissa nukkumaan vaikka niin viime postauksessa sanoin:D Pokerin peluu hostellin omistajan kämpillä muiden hostellisa yöpyvien kanssa venyi aika myöhään. Ylös kuitenkin päästii ja ajoissa oltiin työpaikoilla vaikka hieman väsytti ennen aamukahvia.

Työpaikoilla ei taaskaan mitään tavallisesta poikkeavaa ollut. Hieman enemmän töitä kuin eilen (Ei mennyt futiksen peluuksi tänään..). Itse (Juhani) pääsin muita jätkiä hieman aiemmin lähtemään koska mekaanikko jonka kanssa teen töitä joutui lähtemään normaalia aiemmin. 

Loppu päivä jatkui taas döner linjalla ja nukkumisella. Kelit ovat viime viikosta menneet väärään suuntaan:( Päivisin on maximissaan noin 15 ja aurinko ei enään paista. Toivottavasti viikonloppua kohti kelit lämpenevät. Tämä rupee jo muistuttamaan ihan liikaa Suomen keliä jota kukaan ei kaipaa (ei millään pahalla kaikille teille Suomessa oleville ;D)

Ilta tulee varmaan olemaan taas kortin pelaamista tai leffan kattomista. Vaikka ihan eri paikka tämä on kuin Kirkkonummi, ei täällä ihan joka päivälle ole hullusti ohjelmaa. Tänään ainakin minä menen aikaisin nukkumaan:D!

20.09.16 Juhani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti