tiistai 13. syyskuuta 2016

FIRST DAY

Klo 8 herätys ja aamupalan jälkeen lähdimme kävelemään kohti Staatliches Berufliches Schulzentrumia (Bambergin ammattikoulua). Hetken odottelun jälkeen Ferdinand tuli tervehtimään meitä ja menimme tapaamaan koulun henkilökuntaa.

Ferdinand vei meidät koulun auto pisteelle ja esitteli meille heidän tilat. Verrattuna meidän omaan pisteeseen Suomessa paikat oli puhtaita ja kaikki oli järjestyksessä. Vaikka koulussa olikin ensimmäinen päivä oppilaat sanoivat että siellä on aina yhtä puhdasta ja työkalut ovat samassa järjestyksessä.

Klo 12 menimme porukalla syömään perinteiseen Saksalaiseen ravintolaan. Sen jälkeen menimme koululle jossa saimme kuulla presentaatiota koulusta ja Saksalaisesta kulttuurista kouluihin liittyen.

Robert vei meidät koulun läpi ja näytti kaikki eri pisteet puualasta piirilevyjen tekoon. Koulusta jäi sellainen kuva, että siellä oppii paljon ja sellaisia asioita joita ei googlesta löydä.

Ilta jatkui mukavassa seurassa kahden Amerikkalaisen kanssa, yhden Saudi-Arabialaisen ja muutaman Saksalaisen kanssa. Meno hostellissa on paljon mukavampaa kuin omassa talossa. Ollaan nyt jo tutustuttu niin moneen mukavaan ihmiseen!

13.9.16

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti