torstai 13. lokakuuta 2016

Torstai 06.10.16

Torstaina oli viimeinen kokonainen duunipäivä ja eipä millään korjaamolla ollut mitään ihmeellistä. Illalla oltiin lähinnä kämpillä ja mentiin jubailemaan paikallisten kavereitten kanssa.

Perjantai 07.10.16


Perjantaina oli viimeinen työpäivä ja kaikki lopetettiin klo12 jälkeen työpaikoilla, koska oltiin sovittu tapaaminen koulun rehtorin ja opettajan kanssa jotka olivat työpaikat meille järjestäneet. Tapaamisessa käytiin läpi koko kuukauden asiat, omat mielipiteet ja maiden väliset erot korjaamoilla.

Voukrattiin auto lauantaita varten ja käytiin illalla ajelemassa ympäri Bawariaa.

Viimeisenä iltana olimme ulkona ja treffasimme yhden paikallisen kaverin ja hengailtiin hänen opiskelu kavereitten kanssa.

Lauantai 08.10.16 


Lauantaina aamulla heräiltiin noin klo9 maissa ja aamupalan jälkeen sanottiin moikat hostellin pyörittäjälle ja lähdimme ajamaan Münchenia kohti. Ajatuksena oli käydä pyörimässä Münchenin kekustassa, mutta kenelläkään meistä ei siinä vaiheessa ollut enään intoa tehdä juuri mitään. Palautimme auton ja menimme tappamaan aikaa lentokentälle. Klo16 maissa saimme annettua laukut pois ja käveltiin turvatarkastuksesta läpi. Loppu aika menikin lentoa odottaessa terminaalissa.

Loppuun voisin sen verta sanoa että tämä reissu oli sellainen mitä en koskaan olisi välistä jättänyt! Tälläistä mahdollisuutta en varmaan tulevaisuudessa tule saamaan. Ei ihan kuka tahansa voi sanoa että on Saksalainen työtodistus! Kiitos nyt kun jaksoitte tätä blogia katsella vaikka se vähän rimaa alittamalla tulikin tehtyä!

P.S: Jos haluaa kuulla enemmän ja tarkemmin kokemuksia reissusta voi soittaa mulle
nmr: +358442964444. Koska tästä blogista ei oikeastaan saa selville edes puoliakaan meidän reissusta.

-Juhani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti